ˆ

Lista zmian

Zmiany z dnia: 2023-09-14

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
(widoczna od 2023-09-01 12:00:00)

Zmiany z dnia: 2023-09-05

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
14:02:37 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zarządzenie nr 0050.115.2023 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenia Burmistrza w sprawie ogłoszenia naboru i powołania Komisji Rekrutacyjnej w celu przeprowadzenia naboru oraz wyłonienia kandydata na stanowisko urzędnicze – podinspektor w Referacie Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Urzędzie Gminy i Miasta w Arkadiusz Słonecki
14:02:35 Deaktywacja elementu załącznik do informacji Zarządzenie nr 0050.115.2023 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenia Burmistrza w sprawie ogłoszenia naboru i powołania Komisji Rekrutacyjnej w celu przeprowadzenia naboru oraz wyłonienia kandydata na stanowisko urzędnicze – podinspektor w Referacie Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Urzędzie Gminy i Miasta w Arkadiusz Słonecki
13:53:51 Upublicznienie elementu załącznik do informacji Zarządzenie nr 0050.115.2023 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenia Burmistrza w sprawie ogłoszenia naboru i powołania Komisji Rekrutacyjnej w celu przeprowadzenia naboru oraz wyłonienia kandydata na stanowisko urzędnicze – podinspektor w Referacie Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Urzędzie Gminy i Miasta w Arkadiusz Słonecki
13:53:14 Deaktywacja elementu załącznik do informacji Zarządzenie nr 0050.115.2023 - Nazwa elementu do którego przynależy: Zarządzenia Burmistrza w sprawie ogłoszenia naboru i powołania Komisji Rekrutacyjnej w celu przeprowadzenia naboru oraz wyłonienia kandydata na stanowisko urzędnicze – podinspektor w Referacie Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej w Urzędzie Gminy i Miasta w Arkadiusz Słonecki
(widoczna od 2023-09-01 12:00:00)
Arkadiusz Słonecki
(widoczna od 2023-08-01 12:00:00)
Arkadiusz Słonecki
« powrót do poprzedniej strony